ΚΔΑΠ Πλάτων Ξάνθης

Σχετικά με εμάς

Πρόοδος είναι το πάθος μας

Γνωρίστε μας

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Πλάτων, προτεραιότητά μας είναι η ευτυχία των παιδιών μας.
Θέλουμε κάθε παιδί να αισθάνεται άνετα και ασφαλές και να προσπαθεί να δημιουργήσει ένα φιλικό, υποστηρικτικό περιβάλλον που επιτρέπει σε κάθε άτομο να αναπτυχθεί και να προοδεύσει.

ΚΔΑΠ Πλάτων

Ανοίγοντας ορίζοντες

Πρώτα βήματα.


Όταν ένα παιδί περνάει μέσα από τις πόρτες του ΚΔΑΠ Πλάτων στη Ξάνθη, στοχεύουμε να το οδηγήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μάθησης, ανάπτυξης και ανακάλυψης.

Διατήρηση της ορμής.


Προσφέρουμε στα παιδιά μας στο ΚΔΑΠ Πλάτων πολλές ευκαιρίες ηγεσίας και ομαδικής εργασίας για να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να προετοιμαστούν για μελλοντικές προκλήσεις.

Κοιτάζοντας το μελλον.


Καθώς τα παιδιά μας περνούν μέσα από το ΚΔΑΠ Πλάτων Ξάνθης, στοχεύουμε να τα προετοιμάσουμε για ζωή πέρα από τα τείχη μας, διδάσκοντάς τους ότι μπορούν να έχουν θετική επίδραση στον κόσμο γύρω τους.

Η γνώση είναι το παν

Οι
Αρετές μας

01.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Μια φιλόξενη ατμόσφαιρα με μια εξαιρετικά αφοσιωμένη ομάδα προσωπικού.

02.

εγκαταστασεισ

Πιστοποιημένη δομή ΚΔΑΠ από το κράτος, σε σύγχρονες, καινούριες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες απο το νόμο τεχνικές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

03.

φιλοσοφια

Η φιλοσοφία του ΚΔΑΠ Πλάτων είναι η ορθή επιμόρφωση των παιδιών καθώς και η ενασχόλησή τους με αυτό που αγαπάνε, το παιχνίδι!

Γνωρίστε τις Εγκαταστάσεις μας

Εξωτερικός Χώρος

Αίθουσες Δραστηριοτήτων

Παιδικά Μπάνια

Το Προσωπικό μας

Αφοσίωση
Αποτελεσματικότητα

Μια καταρτισμένη και εξαιρετικά αφοσιωμένη ομάδα δασκάλων και συνεργατών.

Λουκά Ευμορφία

Δασκάλα Ρομποτικής
Η Ευμορφία Λουκά είναι Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Έχει διδάξει πολυάριθμους μαθητές στους τομείς των ηλεκτρονικών και της πληροφορικής στην πρωτοβάθμια, στην δευτεροβάθμια, στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε πολλά σεμινάρια Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών με τελευταία δύο τα σεμινάρια του ΠΑΜΑΚ σχετικά με την εκπαιδευτική ρομποτική. Μητέρα δύο παιδιών και η ίδια, της αρέσει η συνεχής μάθηση και είναι άτομο δραστήριο που την ευχαριστεί να διευρύνει τους ορίζοντες των μαθητών της. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και τώρα μαθαίνει Γερμανικά. Έχει πολλά χόμπι όπως το διάβασμα, η μαγειρική και η ποδηλασία. Στόχος της είναι η καλυτέρευση του μέλλοντος όλων μας μέσω της μεταλαμπάδευσης υψηλών ηθικών αξιών και πολλής αγάπης στους μαθητές της.

Καρά Αλή Διλάρα

Παιδαγωγός
Η Διλάρα Καρά Αλή είναι απόφοιτη Παιδαγωγικού τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Διαπολιτισμική εκπαίδευση. Έκανε την πρακτική άσκηση της σε δημόσια Δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την ειδικότητα της αλλά και πάνω στην ειδική αγωγή. Οι γλώσσες που μιλάει είναι τα Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Τουρκικά. Εργάζεται ως παιδαγωγός στο ΚΔΑΠ Πλάτων , στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την γυμναστική (pilates). Αυτό το διάστημα παρακολουθεί σεμινάριο παιδοψυχολογίας.

Δοβρίδης Απόστολος

Παιδαγωγός
Ο Τόλης Δοβρίδης είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης. Από το 2020 ξεκίνησε να εργάζεται ως εκπαιδευτικός παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού, ενώ το παρόν χρονικό διάστημα εντάσσεται στο δυναμικό του Κ.Δ.Α.Π ΠΛΑΤΩΝ ευελπιστώντας να δημιουργήσει ένα φιλικό κλίμα στο οποίο θα ενισχύεται ο σεβασμός και η αγάπη. Τέλος έχει μεγάλη αγάπη για το θέατρο έχοντας ως δεύτερο όνειρο να φοιτήσει σε δραματική σχολή.

Δελή Θεοδοσία

Δασκάλα Μουσικής
Η Δελή Θεοδοσία με καταγωγή από την Ξάνθη σπούδασε μουσική και είναι απόφοιτος με προπτυχιακό και Integrated Master του Ιονίου Πανεπιστημίου Τμήμα Μουσικών Σπουδών με Κατεύθυνση Μουσική Επιστήμη - Μουσική Παιδαγωγική και Ψυχολογία της Μουσικής. Επιπλέον είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Master) στις ανθρωπιστικές επιστήμες Ειδική Αγωγή- MA Special Educational Needs (SEN) από το University of East London (UEL). Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπηρετεί ως αναπληρώτρια καθηγήτρια μουσικής τόσο σε πρωτοβάθμια όσο και σε δευτεροβάθμια σε σχολεία του νομού Ξάνθης με τα οποία συμμετείχε σε ετήσια μουσικά φεστιβάλ και μουσικούς διαγωνισμούς ενώ παράλληλα εργάζεται ως μουσικός και στα ΚΔΑΠ Πλάτων.

Παπαδοπούλου Χριστίνα

Δασκάλα Χορού
Η Παπαδοπούλου Χριστίνα σπούδασε χορό στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα Modern Theater Dance του Βρετανικού συστήματος του ISTD (Imperial Society of TeachersDancing). Από το 2014-2019 εργαζόταν σε σχολή χορού και αυτό το διάστημα εργάζεται στο ΚΔΑΠ Πλάτων. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια με γνωστούς χορευτές - δασκάλους σε διάφορα είδη χορού όπως Μπαλέτο, τεχνική Graham, σύγχρονο και μοντέρνο χορό. Έχει πιστοποίηση στην Aerial yoga κ είναι κάτοχος ανώτατου πτυχίου Η/Υ. Τον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να πηγαίνει εκδρομές κ να ακούει μουσική.

Σπυρλιάδης Νικήτας

Γυμναστής Πολεμικών Τεχνών
Ο Νικήτας Σπυρλιάδης είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κομοτηνής, με ειδίκευση στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη. Ασχολείται από το 2013 αγωνιστικά με το BrazilianJiuJitsu, έχοντας πολλές διακρίσεις σε διασυλλογικούς, πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες. Από το 2017 ασχολείται και προπονητικά, έχοντας υποστηρίξει τα αναπτυξιακά τμήματα διαφόρων ομάδων. Ε ίναι φοιτητής του μεταπτυχιακού προγράμματος «Λειτουργική Διαχείριση Τραυματισμών της Σ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής. Αυτό το διάστημα εργάζεται στο ΚΔΑΠ Πλάτων, ως γυμναστής και δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Στόχος του είναι η βελτίωση της φυσικής, νοητικής και πνευματικής κατάστασης των παιδιών μέσω της άσκησης και των πολεμικών τεχνών.

Σαρόγλου Σταυρούλα

Γραμματειακή Υποστήριξη
Η Σταυρούλα Σαρόγλου κατάγεταιαπό την Ξάνθη.Είναι απόφοιτος ΙΕΚ Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης και είναι κάτοχος Κρατικής Πιστοποίησης. Φοίτησε επίσηςστο ΤΕΙ της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη στο τμήμα Βιβλιοθηκονομία Αρχειονομία και Συστήματα Πληροφόρησης. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια στον τομέα της ψυχολογίας, της παιδικής ψυχολογίας και της εκμάθησης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικών.Αυτό το διάστημα εργάζεται στο ΚΔΑΠ ΠΛΑΤΩΝ σαν διοικητικό προσωπικό. Στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να ακούει μουσική,να διαβάζει βιβλία και να περνάει ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της.

Δροσίδου Κωνσταντινιά

Γραμματειακή Υποστήριξη
Η Δροσίδου Κωνσταντινιά είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το 2004 συμμετείχε στα σεμινάρια για εθελοντική εργασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Επί σειρά ετών εργάστηκε ως διοικητικό προσωπικό σε κέντρο ξένων γλωσσών στην Ξάνθη. Είναι κάτοχος ανώτατου πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Η/Υ. Αυτό το διάστημα εργάζεται στο ΚΔΑΠ ΠΛΑΤΩΝ ως διοικητικό προσωπικό. Στον ελεύθερο χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία και να βλέπει ταινίες.