ΚΔΑΠ Πλάτων Ξάνθης

Σχετικά με εμάς

Πρόοδος είναι το πάθος μας

Γνωρίστε μας

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Πλάτων, προτεραιότητά μας είναι η ευτυχία των παιδιών μας.
Θέλουμε κάθε παιδί να αισθάνεται άνετα και ασφαλές και να προσπαθεί να δημιουργήσει ένα φιλικό, υποστηρικτικό περιβάλλον που επιτρέπει σε κάθε άτομο να αναπτυχθεί και να προοδεύσει.

ΚΔΑΠ Πλάτων

Ανοίγοντας ορίζοντες

Πρώτα βήματα.


Όταν ένα παιδί περνάει μέσα από τις πόρτες του ΚΔΑΠ Πλάτων στη Ξάνθη, στοχεύουμε να το οδηγήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μάθησης, ανάπτυξης και ανακάλυψης.

Διατήρηση της ορμής.


Προσφέρουμε στα παιδιά μας στο ΚΔΑΠ Πλάτων πολλές ευκαιρίες ηγεσίας και ομαδικής εργασίας για να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να προετοιμαστούν για μελλοντικές προκλήσεις.

Κοιτάζοντας το μελλον.


Καθώς τα παιδιά μας περνούν μέσα από το ΚΔΑΠ Πλάτων Ξάνθης, στοχεύουμε να τα προετοιμάσουμε για ζωή πέρα από τα τείχη μας, διδάσκοντάς τους ότι μπορούν να έχουν θετική επίδραση στον κόσμο γύρω τους.

Η γνώση είναι το παν

Οι
Αρετές μας

01.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Μια φιλόξενη ατμόσφαιρα με μια εξαιρετικά αφοσιωμένη ομάδα προσωπικού.

02.

εγκαταστασεισ

Πιστοποιημένη δομή ΚΔΑΠ από το κράτος, σε σύγχρονες, καινούριες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες απο το νόμο τεχνικές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

03.

φιλοσοφια

Η φιλοσοφία του ΚΔΑΠ Πλάτων είναι η ορθή επιμόρφωση των παιδιών καθώς και η ενασχόλησή τους με αυτό που αγαπάνε, το παιχνίδι!

Γνωρίστε τις Εγκαταστάσεις μας

Εξωτερικός Χώρος

Αίθουσες Δραστηριοτήτων

Παιδικά Μπάνια

Το Προσωπικό μας

Αφοσίωση
Αποτελεσματικότητα

Μια καταρτισμένη και εξαιρετικά αφοσιωμένη ομάδα δασκάλων και συνεργατών.

Λουκά Ευμορφία

Δασκάλα Ρομποτικής
Η Ευμορφία Λουκά είναι Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Έχει διδάξει πολυάριθμους μαθητές στους τομείς των ηλεκτρονικών και της πληροφορικής στην πρωτοβάθμια, στην δευτεροβάθμια, στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε πολλά σεμινάρια Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών με τελευταία δύο τα σεμινάρια του ΠΑΜΑΚ σχετικά με την εκπαιδευτική ρομποτική. Μητέρα δύο παιδιών και η ίδια, της αρέσει η συνεχής μάθηση και είναι άτομο δραστήριο που την ευχαριστεί να διευρύνει τους ορίζοντες των μαθητών της. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και τώρα μαθαίνει Γερμανικά. Έχει πολλά χόμπι όπως το διάβασμα, η μαγειρική και η ποδηλασία. Στόχος της είναι η καλυτέρευση του μέλλοντος όλων μας μέσω της μεταλαμπάδευσης υψηλών ηθικών αξιών και πολλής αγάπης στους μαθητές της.

Μαλλιαρίδου Κυριακή

Φιλόλογος
Η Μαλλιαρίδου Κυριακή έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας Κομοτηνής. Έχει επιμορφωθεί με ετήσιο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και στην Ελληνική ως Δεύτερη Ξένη Γλώσσα του ίδιου φορέα. Ολοκλήρωσε πρακτική άσκηση σε τμήμα Ένταξης στο 4ο Γυμνάσιο Ξάνθης και στο Λαογραφικό Μουσείο Κομοτηνής με θέμα << Σχολικά Αντικείμενα του Παρελθόντος>>. Διαθέτει ανώτατο πτυχίο Αγγλικής γλώσσας. Εργάζεται ως παιδαγωγός στο ΚΔΑΠ Πλάτων και έχει τριετή εμπειρία στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το βόλεΪ και την ανάγνωση βιβλίων.

Δελή Θεοδοσία

Δασκάλα Μουσικής
Η Δελή Θεοδοσία με καταγωγή από την Ξάνθη σπούδασε μουσική και είναι απόφοιτος με προπτυχιακό και Integrated Master του Ιονίου Πανεπιστημίου Τμήμα Μουσικών Σπουδών με Κατεύθυνση Μουσική Επιστήμη - Μουσική Παιδαγωγική και Ψυχολογία της Μουσικής. Επιπλέον είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Master) στις ανθρωπιστικές επιστήμες Ειδική Αγωγή- MA Special Educational Needs (SEN) από το University of East London (UEL). Από το 2015 εργάζεται σε ωδεία και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια που αφορούν την μουσική καθώς και την ειδική αγωγή όπως το 15th International ISME- Early Childhood Music Education (ECME) Commission Seminar. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπηρετεί ως αναπληρώτρια καθηγήτρια μουσικής τόσο σε πρωτοβάθμια όσο και σε δευτεροβάθμια σε σχολεία του νομού Ξάνθης με τα οποία συμμετείχε σε ετήσια μουσικά φεστιβάλ και μουσικούς διαγωνισμούς ενώ παράλληλα εργάζεται ως μουσικός και στα ΚΔΑΠ Πλάτων. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και ανώτατη πιστοποίηση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική και τα παζλ.

Παπαεμμανουήλ Κατερίνα

Παιδαγωγός
Η Κατερίνα Παπαεμμανουήλ είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Ιωαννίνων και του ετήσιου προγράμματος ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό της ΑΣΠΑΙΤΕ. Έχει κάνει πρακτική άσκηση τόσο σε δημόσια νηπιαγωγεία όσο και σε άλλους δημόσιους φορείς κοινωνικής πρόνοιας. Από το 2014 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια συμβουλευτικής και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και είναι κάτοχος ανώτατου πτυχίου Αγγλικής γλώσσας και Η/Υ. Αυτά το διάστημα εργάζεται στο ΚΔΑΠ Πλάτων ως παιδαγωγός, ενώ παράλληλα κάνει Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και σεμινάριο Σχολικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία και να κάνει γυμναστική.

Καρά Αλή Διλάρα

Παιδαγωγός
Η Διλάρα Καρά Αλή είναι απόφοιτη Παιδαγωγικού τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Διαπολιτισμική εκπαίδευση. Έκανε την πρακτική άσκηση της σε δημόσια Δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την ειδικότητα της αλλά και πάνω στην ειδική αγωγή. Οι γλώσσες που μιλάει είναι τα Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Τουρκικά. Εργάζεται ως παιδαγωγός στο ΚΔΑΠ Πλάτων , στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την γυμναστική (pilates). Αυτό το διάστημα παρακολουθεί σεμινάριο παιδοψυχολογίας.

Παπαδοπούλου Χριστίνα

Δασκάλα Χορού
Η Παπαδοπούλου Χριστίνα σπούδασε χορό στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα Modern Theater Dance του Βρετανικού συστήματος του ISTD (Imperial Society of TeachersDancing). Από το 2014-2019 εργαζόταν σε σχολή χορού και αυτό το διάστημα εργάζεται στο ΚΔΑΠ Πλάτων. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια με γνωστούς χορευτές - δασκάλους σε διάφορα είδη χορού όπως Μπαλέτο, τεχνική Graham, σύγχρονο και μοντέρνο χορό. Έχει πιστοποίηση στην Aerial yoga κ είναι κάτοχος ανώτατου πτυχίου Η/Υ. Τον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να πηγαίνει εκδρομές κ να ακούει μουσική.

Κρουστάλη Ζωή

Διατροφολόγος
Η Ζωή Κρουστάλη είναι Διαιτολόγος –Διατροφολόγος απόφοιτος του τμήματος Διατροφής Διαιτολογίας Καρδίτσας. Εξασκεί το επάγγελμα το Διαιτολόγου –Διατροφολόγου με κατ’ οίκον επισκέψεις και εργάζεται ως διατροφολόγος στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ΄’ΚΔΑΠ ΠΛΑΤΩΝ¨ στη Ξάνθη. Είναι κάτοχος πτυχίων αγγλικών επιπέδου Lower και παρακολουθεί και μαθήματα για την απόκτηση πτυχίου proficiency. Τέλος είναι κάτοχος πτυχίου ηλεκτρονικών υπολογιστών ECDL καθώς και σεμιναρίων πάνω στην διατροφή.

Σπυρλιάδης Νικήτας

Γυμναστής Πολεμικών Τεχνών
Ο Νικήτας Σπυρλιάδης είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κομοτηνής, με ειδίκευση στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη. Ασχολείται από το 2013 αγωνιστικά με το BrazilianJiuJitsu, έχοντας πολλές διακρίσεις σε διασυλλογικούς, πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες. Από το 2017 ασχολείται και προπονητικά, έχοντας υποστηρίξει τα αναπτυξιακά τμήματα διαφόρων ομάδων. Ε ίναι φοιτητής του μεταπτυχιακού προγράμματος «Λειτουργική Διαχείριση Τραυματισμών της Σ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια σχετικά με τη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό, και στο 27οΔιεθνές Κογκρέσο Φυσικής Εκπαίδευσης & Επιστήμης Αθλητισμού, παρουσίασετην διπλωματική του διατριβή με τίτλο «Καταγραφή τραυματισμών σε αγωνιστικούς αθλητές του BrazilianJiuJitsu». Αυτό το διάστημα εργάζεται στο ΚΔΑΠ Πλάτων, ως γυμναστής και δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Στόχος του είναι η βελτίωση της φυσικής, νοητικής και πνευματικής κατάστασης των παιδιών μέσω της άσκησης και των πολεμικών τεχνών.

Χαβατζανίδου Ελευθερία

Δασκάλα Μουσικής
Η Ελευθερία Χαβατζανίδου κατάγεται από τη Ξανθή και είναι κάτοχος πτυχίων Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Πιάνου. Έχει τελειώσει με επιτυχία το παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Κρήτης (ΚΕ.Μ.Ε.Ι.Ε.Δ.Ε.) και είναι κάτοχος πτυχίου “Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας”. Επιπλέον είναι κάτοχος “Πιστοποιητικού γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης Τυφλών Braille” από το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) Κατέχει οκταετή εμπειρία σε ωδεία της Πόλης, ως καθηγήτρια ανωτέρων θεωρητικών μαθημάτων και Μουσικοκινητικής σε παιδιά δημοτικού. Από την φετινή χρονιά εργάζεται στο “ΚΔΑΠ ΠΛΑΤΩΝ” ως δασκάλα Μουσικής. Τέλος, απασχολείται δημιουργικά σε μουσικό σχήμα της Πόλης, ως τραγουδίστρια, ερμηνεύοντας διασκευασμένα ελληνικά μουσικά κομμάτια σε swing ρυθμούς.

Παράσχου Γεώργιος

Δάσκαλος Μουσικής
Ο Παράσχου Γιώργος είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Anglia University στο Cambridge. Έχει μεταπτυχιακό στη Μουσική Παιδαγωγική από το Kingston University του Λονδίνου και κατέχει και το τίτλο Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Μουσική Παιδαγωγική. Επίσης, είναι δευτεροετής φοιτητής στο μεταπτυχιακό τμήμα της Ειδικής Αγωγής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι κάτοχος πτυχίου Αρμονίας, Αντίστιξης, Βυζαντινής Μουσικής, Αρμονίου και Πρακτική της Μουσικής. Έχει παρακολουθήσει αρκετά επιμορφωτικά σεμινάρια πάνω στην εκπαίδευση, στη μουσική, στο περιβάλλον και στις νέες τεχνολογίες. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές συναυλίες χορωδίας, ορχήστρας,και όπερας στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και συναυλίες στην Ελλάδα. Χόμπι του είναι οι ορχήστρες και η μουσική μπάντα που είναι μέλος κάνοντας διασκευές τραγουδιών σε swing ρυθμούς. Τέλος, έχει δεκαετή διδακτική εμπειρία στη πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ναβροζίδου Ευσταθία

Δασκάλα Δασολογίας
Η Ναβροζίδου Ευσταθία είναι απόφοιτος του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, του ΤΕΙ Λάρισας. Έχει μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος καθώς επίσης Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά συνέδρια και ερευνητικά προγράμματα. Είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας , Η/Υ και Auto CAD. Έχει εργαστεί στη Νομαρχεία Πιερίας στο τμήμα Ωρίμανσης Έργων. Υλοποίησε την πρακτική της στο Εργαστήριο Διευθέτησης Ορεινών Υδάτων καθώς και στη Διεύθυνση Δασών Πιερίας. Ήταν εθελόντρια στο Πυροσβεστικό σώμα Καρδίτσας. Στον ελεύθερο χρόνο της αρέσει να μαγειρεύει, να κάνει γυμναστική και να απολαμβάνει στιγμές με την οικογένεια της.

Δροσίδου Κωνσταντινιά

Γραμματειακή Υποστήριξη
Η Δροσίδου Κωνσταντινιά είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το 2004 συμμετείχε στα σεμινάρια για εθελοντική εργασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Επί σειρά ετών εργάστηκε ως διοικητικό προσωπικό σε κέντρο ξένων γλωσσών στην Ξάνθη. Είναι κάτοχος ανώτατου πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Η/Υ. Αυτό το διάστημα εργάζεται στο ΚΔΑΠ ΠΛΑΤΩΝ ως διοικητικό προσωπικό. Στον ελεύθερο χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία και να βλέπει ταινίες.

Σαρόγλου Σταυρούλα

Γραμματειακή Υποστήριξη
Η Σταυρούλα Σαρόγλου κατάγεταιαπό την Ξάνθη.Είναι απόφοιτος ΙΕΚ Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης και είναι κάτοχος Κρατικής Πιστοποίησης. Φοίτησε επίσηςστο ΤΕΙ της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη στο τμήμα Βιβλιοθηκονομία Αρχειονομία και Συστήματα Πληροφόρησης. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια στον τομέα της ψυχολογίας, της παιδικής ψυχολογίας και της εκμάθησης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικών.Αυτό το διάστημα εργάζεται στο ΚΔΑΠ ΠΛΑΤΩΝ σαν διοικητικό προσωπικό. Στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να ακούει μουσική,να διαβάζει βιβλία και να περνάει ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της.