ΚΔΑΠ ΠΛΑΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πολιτική απορρήτου
Η προστασία της ιδιωτικής ζωής σας είναι σημαντική για εμάς. Είναι πολιτική του Κδαπ Πλάτων να σέβεται το απόρρητό σας σχετικά με οποιεσδήποτε πληροφορίες ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς σε ολόκληρο τον ιστότοπό μας, το https://www.kdapplaton.gr και άλλους ιστότοπους που διαθέτουμε και λειτουργούμε.

Ζητούμε προσωπικές πληροφορίες μόνο όταν τις χρειαζόμαστε πραγματικά για να σας παρέχουμε μια υπηρεσία. Τις συλλέγουμε με δίκαιο και νόμιμο τρόπο, με τη γνώση και τη συγκατάθεσή σας. Σας ενημερώνουμε επίσης γιατί τις συλλέγουμε και πώς θα τις χρησιμοποιήσουμε.

Διατηρούμε τις συλλεγόμενες πληροφορίες μόνο για όσο διάστημα απαιτείται για να σας παρέχουμε την ζητούμενη υπηρεσία σας.
Όποια δεδομένα αποθηκεύουμε, θα τα προστατεύσουμε με εμπορικά αποδεκτά μέσα για την αποτροπή απώλειας και κλοπής, καθώς και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, αντιγραφή, χρήση ή τροποποίηση.

Δεν κοινοποιούμε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης δημοσίως ή σε τρίτους, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο.

Ο ιστότοπός μας kdapplaton.gr μπορεί να συνδέεται με εξωτερικούς ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Λάβετε υπόψη ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί του περιεχομένου και των πρακτικών αυτών των ιστότοπων και δεν μπορούμε να δεχτούμε ευθύνη ή ευθύνη για τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου τους.

Είστε ελεύθεροι να απορρίψετε το αίτημά μας για τα προσωπικά σας στοιχεία, με την κατανόηση ότι ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παρέχουμε ορισμένες από τις επιθυμητές υπηρεσίες σας.

Η συνέχιση χρήσης του ιστότοπού μας θα θεωρηθεί ως αποδοχή των πρακτικών μας σχετικά με το απόρρητο και τα προσωπικά στοιχεία. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα δεδομένα χρήστη και τα προσωπικά σας στοιχεία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kdapplaton.gr

Αυτή η πολιτική ισχύει από τις 1 Ιουλίου 2020.